Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ξεκινάει ο 1ος ψεκασμός Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 θα ξεκινήσει ο 1ος ψεκασμός Δακοκτονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Οι ψεκασμοί θα είναι δολωματικοί και θα γίνουν με συνεργεία από εδάφους στις παρακάτω Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες:
Άνω & Κάτω Ρευματιά, Άνω Ράχη, Αρχάγγελος, Βρυσούλα-Τρίκαστρο, Δεσποτικά, Εκκλησιές, Θέμελο, Καμαρίνα, Κανάλι, Καστροσυκιά, Κρυοπηγή, Λούρος, Μεγαδένδρο, Μιχαλίτσι, Μυρσίνη, Μύτικας, Ν. Σαμψούντα, Ν. Σινώπη, Νικόπολη, Ριζά, Σκιαδάς, Σφηνωτό, Φλάμπουρα, Χειμαδιό και Ωρωπός.
Το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 17/7/2013 ξεκινούν στις περιοχές εφαρμογής οι δολωματικοί ψεκασμοί των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας του 2013. Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να έχουν ανοικτά τα ελαιοκτήματα για να υπάρχει πρόσβαση των συνεργείων ψεκασμού και να συνεργαστούν με την υπηρεσία μας και τα συνεργεία με οποιοδήποτε τρόπο για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του προγράμματος. 

Ο Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης 

 Ι. Αυγέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου