Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας στην Πρέβεζα, από 22 έως 24 Ιουλίου, πραγματοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ".

Τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα στην Πρέβεζα ο ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ".
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Ε.Κ. της Π.Ε. Πρέβεζας, στο κτίριο του πρώην Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.
Η ανακοίνωση που μας απέστειλε ο ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" έχει ως εξής:

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα σας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης μελισσοκομίας στην ΠΡΕΒΕΖΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και ώρα 9:00πμ-14:00μμ. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια τριών ημερών και θα λήξει την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ.
 Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι: Ο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ.
 Το σεμινάριο αφορά Γεωτεχνικούς, επαγγελματίες μελισσοκόμους, νέους αγρότες μελισσοκόμους, και όσους ασχολούνται με την μελισσοκομία ερασιτεχνικά .
 Θα αναπτυχθούν τα εξής θέματα: 1) Εχθροί και ασθένειες Μελισσών 2) Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων 3)Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα της κυψέλης (καλλυντικά προϊόντα διατροφής φάρμακα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου