Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια: Βόλος, 1-3 Μαρτίου 2013.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια θα γίνει στο Βόλο από 1-3 Μαρτίου 2013. Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι:
 -H SweetFitness εταιρεία που έχει αναλάβει παγκοσμίως την προώθηση προϊόντων Στέβιας
 -Το Επιμελητήριο Μαγνησίας
 -Ο Δήμος Βόλου
 -Η Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας
 -Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία
 -Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου
 -Η Ελληνική Λέσχη Αρχιμαγείρων (Hellenic Chef's Association) και
                                          -Η Ελληνική Ένωση Στέβιας

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Θα συμμετάσχουν επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι θα παρουσιάσουν στοιχεία για την καλλιέργεια της στέβιας, την επιχειρηματικότητα και το μάρκετινγκ των προϊόντων της στέβιας, τις διεθνείς προοπτικές του προϊόντος και τη σημασία των προϊόντων στέβιας στη διατροφή και την υγεία.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Valis Resort στην περιοχή Αγριά Βόλου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 24210 94733

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου