Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο βιομηχανικής εντομολογίας από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας και το ΤΕΙ Λάρισας.

Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας και το Τ.Ε.Ι. Λάρισας διοργανώνουν σεμινάριο βιομηχανικής εντομολογίας διάρκειας 130 ωρών που απευθύνεται σε αποφοίτους γεωπονικών, ιατροβιολογικών και οικονομικών επιστημών με προσανατολισμό στην καινοτομία και στην παραγωγή νέων προιόντων.
-Το σεμινάριο έχει Ευρωπαικές Πιστωτικές Μονάδες [ΕCTS] από το Υπουργείο Παιδείας (απόφαση Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης (ΙΔΒΕ) 333/8-11-2012).
 - Χορηγείται πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας.
 - Μετράει για μοριοδότηση για τις πιο πάνω ειδικότητες και προϋπηρεσία στο AΣΕΠ/Δημόσιο ως πρόγραμμα δια βιου μάθησης.
 - Τα μαθήματα διδάσκονται από 12 ομιλητές απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τ.Ε.Ι. Λάρισας, Ερευνητές και Στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 
- Το σεμινάριο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο (δυο ισόποσες δόσεις των 300 ευρώ).
 - Υποβολή φακέλου για συμμετοχή έως 15 Φεβρουαρίου 2013. 


Πατώντας εδώ   μπορείτε να δείτε την αφίσα του σεμιναρίου και το πλήρες πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου