Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ανασυντάσσονται και αλλάζουν μορφή αγώνα οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου σχετικά με τη Δωδώνη.

Ανασυντάσσονται και αλλάζουν μορφή αγώνα οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου σχετικά με τη ΔωδώνηΔεν πρόκειται να αποδεχτούμε ποτέ την πώληση της Δωδώνης τονίζει μέσω του ΑγροΤύπου ο εκπρόσωπος των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών Ηπείρου, κ. Μιχάλης Τζίμας, κάνοντας γνωστό παράλληλα ότι από εδώ και στο εξής οι κτηνοτρόφοι θα αλλάξουν την μορφή του αγώνα τους. Την ίδια στιγμή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ο κ. Michael O' Neil νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου επιχειρώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Θέλουμε τη συνεργασία όλων, των εργαζομένων και των παραγωγών, για να αναπτυχθεί η εταιρία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ O' Neil. 
Από την πλευρά του για το θέμα ο εκπρόσωπος των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών Ηπείρου, Μιχάλης Τζίμας αναφέρει στον ΑγροΤύπο: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας αλλάζοντας μορφή πάλης η οποία θα είναι μέσω της δικαστικής οδού και θα οργανωθούμε στον Πανηπειρωτικό Συνεταιρισμό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτά που έρχονται. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να αναγνωρίζουμε ποτέ αυτή την αγοραπωλησία. Θεωρούμε την Δωδώνη δικιά μας αφού την ίδρυσαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε όσο το δυνατών περισσότερο τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων».  
Να σημειωθεί ότι για την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλου Μπαλτογιάννη, και του εκπροσώπου των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, κ. Μιχάλη Τζίμα. 
Η δίκη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας που εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «Δωδώνη» S.I. Η μήνυση είχε υποβληθεί από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, λόγω των διαμαρτυριών των κτηνοτρόφων στον χώρο του εργοστασίου της «Δωδώνης, μετά την απόφαση που εξέδωσε ο εκκαθαριστής για την μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε η ΑΤΕ στην κοινοπραξία. 

 Πηγή:
www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.