Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας πραγματοποίησε τη Δευτέρα (23/1) το βράδυ την κοπή της πίτας για το 2012. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό μαγαζί της Πρέβεζας "Τέξας" όπου οι συνάδελφοι αλλά και οι συνοδοί τους διασκέδασαν σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες. Η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική και σε αριθμό ατόμων αλλά και στην παρουσία συναδέλφων από όλους τους κλάδους και τις περιοχές του νομού μας. Για την ιστορία το "φλουρί" κέρδισε η συνάδελφος Τάνια Χατζηνικολάου και συνοδευόταν από δωροεπιταγή, προσφορά του βιβλιοπωλείου Λ. Νταλαμάγκα, το οποίο και ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου