Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Όλα τα ονόματα των γεωτεχνικών που επελέγησαν για το 12μηνο "Αγροτικό" 2012

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των γεωτεχνικών που επελέγησαν για 12μηνη Πρακτική Άσκηση σε υπηρεσίες και Οργανισμούς του ΥΠ.Α.Α.Τ.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, οι συνάδελφοι θα δεχθούν επιστολή πρόσληψης, για την ανάληψη των καθηκόντων τους. Προϋπόθεση είναι ότι θα πρέπει να τελειώσουν την 12 μηνη σύμβαση τους οι παλαιοί συνάδελφοι Πρακτικής Άσκησης.Πηγή: e-geoponoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου