Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Άγονος ο διαγωνισμός για εργολάβους Δακοκτονίας, σε διαδικασία διαπραγμάτευσης προτίθεται να προχωρήσει η Π.Ε. Πρέβεζας.

Άγονος κηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας, καθώς δεν κατατέθηκε καμία σχετική προσφορά. Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών ήταν η 20 Μαΐου και καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προχώρησε στις τυπικές διαδικασίες προκειμένου να κηρυχτεί ο διαγωνισμός άγονος. Πράγματι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην τελευταία (30-5-2016) συνεδρίασή της, κήρυξε και τυπικά άγονο τον διαγωνισμό. 
Τα σχετικά με τη διακήρυξη και το φετινό πρόγραμμα Δακοκτονίας είχαμε γράψει εδώ.
Ήδη, η Π.Ε. Πρέβεζας προτίθεται να εφαρμόσει το άρθρο 12 της σχετικής Διακήρυξης περί διαδικασίας διαπραγμάτευσης και να απευθύνει Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο για εκ νέου κατάθεση προσφορών.
Η νέα Πρόσκληση και οι προσφορές θα είναι σύμφωνες με την υπ' αριθ.  6/2016 Διακήρυξη και η προθεσμία της θα είναι σύντομη (πιθανόν δεκαήμερη).
Σε κάθε περίπτωση παραμένει άγνωστο εάν θα υπάρξουν προσφορές και εάν θα εφαρμοστεί τελικά το πρόγραμμα Δακοκτονίας, στο σύνολο ή σε κάποιες περιοχές της Π.Ε. Πρέβεζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου