Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Επιστημονική Ημερίδα για τη διατήρηση και διαχείριση των ζωικών γενετικών πόρων, στα Γιάννενα την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει Επιστημονική Ημερίδα στα Ιωάννινα με θέμα: «Διατήρηση και Διαχείριση Ζωικών Γενετικών Πόρων: αναγκαιότητα και επένδυση ταυτόχρονα».
 Η Ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία της Ένωσης μετακινούμενων κτηνοτρόφων Ηπείρου και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Δημ. Χατζή" του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων στις 14 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 πμ. 
Την Πρόσκληση και το πλήρες Πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου