Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ανανέωση της Βεβαίωσης Άσκησης Επαγγέλματος ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ μέσω Οn Line ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) προσφέρει από την αρχή του έτους 2015, υπηρεσίες μίας στάσης (one stop) στους εγγεγραμμένους γεωτεχνικούς στη διαδικτυακή φόρμα του OnLine ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (www.onlinegeotee.gr), στην οποία ήδη έχουν εγγραφεί και χρησιμοποιούν 6.100 γεωτεχνικοί, μέλη του Επιμελητηρίου, οι οποίοι μπορούν πλέον να συναλλάσσονται ηλεκτρονικά με τις διοικητικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου. 
 Ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου των οποίων η Βεβαίωση Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματός λήγει το Φεβρουάριο του 2016, ότι από 01.01.2016 θα υπάρχει η δυνατότητα μέσω του On Line ΓΕΩΤ.Ε.Ε., να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος προκειμένου να προβούν στην ανανέωση της αντίστοιχης Βεβαίωσης και την παραλαβή της ηλεκτρονικά. 
Με τον τρόπο αυτό υπάρχει εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων για τα μέλη που θα επιλέξουν τον ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής αφού επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτησή τους από την Υπηρεσία, η παρακολούθηση της πορείας της αίτησής τους και τέλος η κατοχή της Βεβαίωσης σε ηλεκτρονική μορφή με δυνατότητα αναπαραγωγής της από τα μέλη όποτε αυτό είναι απαραίτητο, μετά την ανάρτησή της στον προσωπικό τους λογαριασμό. 
  Η παραπάνω βεβαίωση περιλαμβάνει κωδικό επαλήθευσης, για όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες ή ιδιωτικές) που θα ήθελαν να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια των αναγραφόμενων στοιχείων και τη εγκυρότητα/γνησιότητα της. 
 Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα, της ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης Δήλωσης Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος, θα είναι διαθέσιμη για τα μέλη μας από 01/01/2016, ενώ η αίτηση για να είναι εμπρόθεσμη θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 28/02/2016. 

Καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου 

για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους να κάνουν την εγγραφή τους στο Οn Line ΓΕΩΤ.Ε.Ε., προκειμένου να μπορούν πλέον να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά όλες τις συναλλαγές τους με το Επιμελητήριο, αλλά και προκειμένου να τηρούνται σωστά τα επαγγελματικά τους στοιχεία ενόψει και της ανάρτησης από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. του Μητρώου Απασχολουμένων Γεωτεχνικών, όπως προβλέπεται ρητά από το αρ. 6 του Π.Δ. 344/2000, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 

Σχετικές οδηγίες για την παραπάνω διαδικασία είναι διαθέσιμες στο www.onlinegeotee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.