Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Μικρά και ενδιαφέροντα.


ΕΦΕΤ-Γ.Π.Α.: ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ: Ο ΕΦΕΤ & το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποιούν ημερίδα σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις μετάδοσης μικροβιολογικών κινδύνων στα τρόφιμα, στις 16 Δεκεμβρίου 2014, στην Αθήνα. Η Ημερίδα απευθύνεται σε κρατικές αρχές, στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων, πανεπιστημιακούς και λοιπούς επιστημονικούς φορείς και καταναλωτές και η παρακολούθησή της είναι δωρεάν. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες, την πρόσκληση, το πρόγραμμα καθώς και αίτηση συμμετοχής στην εκδήλωση. 
 Η COCA-COLA ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: Το νέο προϊόν θα πωλείται σε τιμή διπλάσια από το κανονικό και αναμένεται να "βρέξει χρήματα" για την εταιρεία, σύμφωνα τουλάχιστον με τους σχεδιασμούς της. Πρόκειται για γάλα χωρίς λακτόζη το οποίο θα περιέχει 50% περισσότερες πρωτεΐνες και ασβέστιο και 30% λιγότερα σάκχαρα από το κανονικό γάλα. Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο. (σ.σ.: Τώρα που θα βγούμε από το μνημόνιο και θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια, το πρωινό μας θα αποτελείται αποκλειστικά από το νέο σούπερ γάλα και άλλες υπερτροφές όπως ιπποφαές, γκότζι μπέρι, σμέουρα κλπ.) (!!!) 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ A-CERT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Ε. ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πρόκειται για στελέχη για τις εξής θέσεις: Επιθεωρητές Φυτικής Παραγωγής, Επιθεωρητές Ζωικής Παραγωγής, Επιθεωρητές Μεταποιητικής Δραστηριότητας και Επιθεωρητές Προϊόντων Πρωτογενούς Παραγωγής. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για τις θέσεις και τα ζητούμενα πτυχία. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10/12/2014.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (MIS): Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας πρόκειται να ξεκινήσει πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ στα Πληροφοριακά Συστήματα. Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2015 και οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 19/1/2015. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.