Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ολόκληρη η νέα ΚΑΠ 2014-2020 σε 15 Ερωτήσεις-Απαντήσεις από το Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας.

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου έγινε στην Ελασσόνα μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020 με συνδιοργανωτές το Δήμο Ελασσόνας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας. Συμπεράσματα και επισημάνσεις από την Ημερίδα αυτή συγκέντρωσαν οι συνάδελφοι του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας και έφτιαξαν ένα πολύ καλό ενημερωτικό έντυπο, το οποίο και μας απέστειλαν για ενημέρωσή μας. 
Το έντυπο είναι φτιαγμένο με τη μορφή Ερωτήσεων-Απαντήσεων και απαντάει σε μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν όλες τις πτυχές της νέας ΚΑΠ, όπως Κτηνοτροφία-Βοσκότοποι, Αροτραίες καλλιέργειες, Δενδρώδεις-Αμπέλια, Άμεσες και Συνδεδεμένες Ενισχύσεις κλπ. 
Το κείμενο είναι αρκετά μακροσκελές και η δομή του είναι τέτοια ώστε είναι αρκετά δύσκολο τεχνικά να το αναδημοσιεύσουμε ολόκληρο. Έτσι λοιπόν (αφού εκφράσουμε τις αυτονόητες ευχαριστίες μας προς τους στναδέλφους της Λάρισας) επιλέγουμε να το ανεβάσουμε ολόκληρο σε μορφή PDF και σε link από όπου μπορεί εύκολα ο καθένας να το διαβάσει και να το κατεβάσει ακόμα στον υπολογιστή του.
Μαζί με το έντυπο αυτό ανεβάζουμε και ένα επιπλέον αρχείο που είναι ένα τετρασέλιδο έγγραφο τουΥΠ.Α.Α.Τ. στο οποίο δίνονται επιπλέον απαντήσεις και διευκρινίσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με τη νέα ΚΑΠ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ-ΝΕΑ ΚΑΠ 2014-2020

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ-ΝΕΑ ΚΑΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.