Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Εγκρίθηκε το εποχιακό προσωπικό της Δακοκτονίας-Δύο γεωπόνους και οκτώ εργάτες θα προσλάβει η Πρέβεζα.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσληψη εποχικού προσωπικού για το πρόγραμμα της Δακοκτονίας 2014. 
Θα προσληφθούν συνολικά 150 γεωπόνοι ως τομεάρχες Δακοκτονίας, και 563 εργάτες (παγιδοθέτες, εργάτες αποθήκης κλπ.) διαφόρων ειδικοτήτων για τις ανάγκες του προγράμματος
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας θα προσληφθούν δύο (2) γεωπόνοι και οκτώ (8) εργάτες από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και οι σχετικές προκηρύξεις αναμένεται να βγούν μέσα στον Ιούνιο. 
Το ιστολόγιό μας θα δημοσιεύσει άμεσα τις προκηρύξεις, αμέσως μόλις αυτές δοθούν στη δημοσιότητα από τη Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου