Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Παρατείνεται μέχρι 6 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων Νέων Γεωργών που έληγε σήμερα.

Με Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρατείνεται μέχρι τις 6 Ιουνίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο καθεστώς "Εγκατάταση Νέων Γεωργών".
Πρόκειται για τη 2η Πρόσκληση του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Άξονα 1 «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας» του Π.Α.Α. 2007−2013, η οποία είχε καταληκτική ημερομηνία σήμερα 16/5/2014
Στο σκεπτικό της Απόφασης αναφέρεται ότι : "Κρίνεται σκόπιμη η παράταση του χρόνου υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης – φακέλων υποψηφιότητας των υποψηφίων προς ένταξη στο καθεστώς του Μέτρου 112 του ΠΑΑ προκειμένου να εξασφαλιστεί η διευκόλυνση των υποψηφίων να υποβάλλουν αιτήσεις ενίσχυσης − φακέλους υποψηφιότητας προς ένταξη στο Μέτρο δεδομένου του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε" 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου