Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Ιστοσελίδα δημιούργησε η ΕΝΑ Πρέβεζας για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας προχώρησε στη δημιουργία ξεχωριστής ιστοσελίδας για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, που όπως είναι γνωστό θα γίνει 6-8 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα.
Η διεύθυνση είναι http://www.festival-newn.gr/index.html και στην ιστοσελίδα δημοσιεύονται όλα τα τελευταία νέα για το Φεστιβάλ, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με αυτό.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που ετοίμασαν οι Νέοι Αγρότες της Πρέβεζας με το οποίο καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου