Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Σε δημόσια διαβούλευση "Σχέδιο Απόφασης για τη Βιολογική Γεωργία" και "Κανονισμός απονομής ελληνικού σήματος σε εξαιρετικά παρθένα και παρθένα ελαιόλαδα".

Σε  δημόσια διαβούλευση έχουν τεθεί δύο σημαντικά νομοθετήματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού:

-Στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ έχει αναρτηθεί Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για τη Βιολογική Γεωργία. Ο σχετικός σύνδεσμός είναι:
 http://www.minagric.gr/images/stories/docs/agrotis/Biologika/diavoylefsi_biologiki_042016.pdf
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν παρατηρήσεις και σχόλια μέχρι 22/4/2016 στα παρακάτω mail:
 fsekkas@minagric.gr, etzavara@minagric.gr, amavridou@minagric.gr

-Στην ιστοσελίδα opengov.gr έχει αναρτήσει το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού σχέδιο Κανονισμού για την απονομή ελληνικού σήματος  σε εξαιρετικά παρθένα και παρθένα ελαιόλαδα.
Ο σχετικός σύνδεσμος είναι:  
http://www.opengov.gr/ypoian/?p=7303
Τα σχόλια υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας και η διαβούλευση είναι ανοιχτή μέχρι 5/5/2016.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου