Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Δύο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Συγκεκριμένα:


-Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Ταμείου Συνοχής (ΤΣ) και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ), σας προσκαλούν σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00, στο Hotel Du Lac (Καρόλου Παπούλια & Ίκκου).
Δείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης
Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της εκδήλωσης

-Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με το Παράρτημα
ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου – Νήσων σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση :
«Παρουσίαση των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που ήδη έχουν ξεκινήσει
και αφορούν Γεωτεχνικούς»
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00
στα γραφεία του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου - Νήσων
(Δομπόλη 30 - Β ́ Είσοδος - 4ος όροφος - Ιωάννινα)

Δείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης
Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου