Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Εκδόθηκε η προκήρυξη για 413 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας σε φορείς του ΥΠΑΑΤ.

Εκδόθηκε χθές (6-4-2016) από τον ΟΑΕΔ η Προκήρυξη για 413 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας, πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης, σε φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
Από τις 413 διατιθέμενες θέσεις οι 231 αφορούν θέσεις γεωπόνων
 Ενδεικτικά αναφέρουμε τον αριθμό των θέσεων στην Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή: 

  • Πρέβεζα: 2 θέσεις (1 γεωπόνος) 
  • Άρτα: 3 θέσεις (2 γεωπόνοι) 
  • Θεσπρωτία: 3 θέσεις (2 γεωπόνοι)
  • Ιωάννινα: 10 θέσεις (3 γεωπόνοι) 
  • Λευκάδα: 1 θέση (1 γεωπόνος) 
  • Αιτωλοακαρνανία: 5 θέσεις (2 γεωπόνοι) 

Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους ξεκινά αύριο 8-4-2016 στις 10:00 π.μ. και λήγει στις 18-4-2016 στις 12:00 μ.μ. 
Η υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης. 
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου με τη σχετική διαδικασία, τη Δημόσια Πρόσκληση, τον Πίνακα κατανομής των Θέσεων και το Προσοντολόγιο των υποψηφίων μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3554&lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου