Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Σε παλλαϊκό συλλαλητήριο το Σάββατο 23/1 στις 10:30 π.μ στο ΦΟΡΟ καλεί η Παμπρεβεζάνικη επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων-αλιέων και γεωτεχνικών.


Από την Παμπρεβεζάνικη Επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων-αλιέων και γεωτεχνικών λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο κείμενο:

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου συνεδρίασε η Παμπρεβεζάνικη επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων –αλιέων και γεωτεχνικών. Η επιτροπή αποφάσισε να δώσει όλες τις δυνάμεις της για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό τερατούργημα που προτείνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η επιτροπή καλεί όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους, τους αλιείς και τους γεωτεχνικούς σε συνέλευση την Τετάρτη 20/1 (ημέρα πανελλαδικής δράσης και κινητοποίησης) στις 7 μ.μ στην αίθουσα του επιμελητηρίου (στο ΦΟΡΟ) για να οργανώσουμε όλοι μαζί τις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος.

Η επιτροπή καλεί σε παμπρεβεζάνικο συλλαλητήριο το Σαββάτο 23/1 στις 10:30 π.μ στο ΦΟΡΟ. Στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο καλούμε όλους τους φορείς της πόλης. Καλούμε το Εργατικό Κέντρο, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, τα πρωτοβάθμια σωματεία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και τους επιστημονικούς συλλόγους ( Ιατρικό, Φαρμακευτικό, Δικηγορικό, ΤΕΕ) να συμμετάσχουν στη κινητοποίηση που διοργανώνουμε ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση.



Δεν τους φοβόμαστε, ούτε τους πιστεύουμε άλλο πια. Δεν ζητάμε «δικαιοσύνη στην εξαθλίωση». Απαιτούμε να πάρουμε πίσω όλα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας. Τον κλεμμένο πλούτο που παράγουμε!

 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1 ΣΤΙΣ 7 μ.μ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ



Η Παμπρεβεζάνικη Επιτροπή Αγώνα

αγροτοκτηνοτρόφων-αλιέων και γεωτεχνικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.