Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 27 Νοεμβρίου το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

Σε δημόσια διαβούλευση έχει θέσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το σχέδιο νόμου "Αγροτικοί Συνεταιρισμοί" και καλεί κάθε κοινωνικό εταίρο και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας τις προτάσεις του, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00
Ο σχετικός σύνδεσμος για την είσοδο στη διαβούλευση είναι:  http://www.opengov.gr/ypaat/?p=1683

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου