Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Παρουσίαση της "Αγροτικής Πύλης" της Περιφέρειας Ηπείρου την Τρίτη 19 Μαΐου στα Γιάννενα.


Την Τρίτη 19 Μαΐου η Περιφέρεια Ηπείρου θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση το έργο "Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Ενημέρωσης Αγροτών-Πολιτών και Προώθησης των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου". 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα και η ώρα έναρξης είναι στις 10:15 π.μ. 
Πρόκειται ουσιαστικά για μιά ηλεκτρονική "πλατφόρμα" η οποία αφενός θα παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση των αγροτών και αφετέρου φιλοδοξεί να λειτουργήσει και ως διαδικτυακό σημείο επαφής για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου. 
Μετά την παρουσίαση του έργου από τον επιστημονικό υπεύθυνο της Περιφέρειας και από τον Ανάδοχο, θα ακολουθήσει συζήτηση. 
Δείτε εδώ την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

2 σχόλια:

  1. Που θα βρούμε το εργαλείο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://www.agroepirus.gr/
    Η λειτουργία του είναι ακόμα "πιλοτική", δηλαδή είναι στη φάση που γίνονται εγγραφές παραγωγών για τη δημιουργία ηλεκτρονικών "καταστημάτων".
    Απ' όσο γνωρίζω η ηλεκτρονική αγοραπωλησία προϊόντων δεν λειτουργεί ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή