Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Ημερίδα του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας για την ασφαλή και ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, το Σάββατο 28 Μαρτίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
  Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας διοργανώνει ανοικτή ημερίδα για όλους τους αγρότες και χρήστες γεωργικών φαρμάκων με θέμα την ασφαλή και ορθολογική χρήση τους το Σάββατο, 28 Μαρτίου και ώρα 6:30 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (πρώην Λαϊκή Αγορά). 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
6:30–6:45μμ: Προσέλευση
6:45–7:15μμ: “Νέες εξελίξεις στη Φυτοπροστασία – Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων” Τάσος Γάτσιος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας 
7:15–7:45μμ: “Ασφαλής χρήση - Διαχείριση κενών συσκευασιών γεωργικών φαρμάκων” Μηνάς Πελεκάνος, Γεωπόνος MSc, Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.) 
7:45–8:15μμ: Ερωτήσεις – Συζήτηση - Συμπεράσματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 

ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου