Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας στην ταβέρνα "Φίλιππας" στο κέντρο της Πρέβεζας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του συναδέλφους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους καθώς και τους μουσικούς της βραδιάς (τον Σπύρο Τουμανίδη και το μουσικό του συγκρότημα) που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και για μία ακόμα χρονιά κράτησαν ψηλά τον "πήχυ" της διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου