Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Προωθείται παράταση για τις άδειες λειτουργίας σταυλικών εγκαταστάσεων από τις 11 Μαρτίου στις 19 Σεπτεμβρίου 2015.

Παράταση της προθεσμίας για τη νομιμοποίηση των σταύλων, από τις 11 Μαρτίου στις 19 Σεπτεμβρίου 2015, προωθείται από την κυβέρνηση, σύμφωνα με δεσμεύσεις που έδωσε ο υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότηση, Παναγιώτης Σγουρίδης κατά τη διάρκεια συνάντησης στο υπουργείο με κτηνοτρόφους και συνεταιρισμούς την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου. 
 Ο υφυπουργός παράλληλα είπε πως κατατίθεται νομοσχέδιο με απλοποίηση των διαδικασιών, πιο ελαστικούς όρους, και μειωμένο κόστος αδειοδότησης. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας), Βάκης Τσιομπανίδης, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «Θρακών Αμνός», Χρήστος Παρασχούδης, ο σύμβουλος του συνεταιρισμού και άλλων Ομάδων Παραγωγών, Ντίνος Μπλιάτσιος, τα μέλη του ΑΚΚΕΛ και κτηνοτρόφοι, Μάγδα Κοντογιάννη και Σπύρος Μολώνης και η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Λίτσα Κοντογιάννη. 
Ο Συνεταιρισμός «Θρακών Αμνός» δεσμεύτηκε να ενημερώσει με υπομνήματα από την ερχόμενη εβδομάδα την ηγεσία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την κτηνοτροφία. 
Για το θέμα της αδειοδότησης και τις κατηγορίες των σταυλικών εγκαταστάσεων μπορείτε να δείτε και παλιότερο άρθρο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.