Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Ημερίδα για την άρδευση διοργανώνει το ΤΕΙ Ηπείρου την Πέμπτη 26 Ιουνίου στην Άρτα.

Ημερίδα με θέμα "Εργαλεία αποτελεσματικής διαχείρισης της άρδευσης" διοργανώνεται από το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου την Πέμπτη 26 Ιουνίου στην Άρτα.
 Η ημερίδα γίνεται στα πλαίσια του έργου IRMA "Efficient Irrigation Management Tools for Agricultural Cultivation and Urban Landscape" και θα διεξαχθεί στο χώρο του Τ.Ε.Ι. στους Κωστακιούς Άρτας, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. 
Την πρόσκληση και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης , καθώς και σχετικό πληροφοριακό υλικό μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

 IRMA WP15 SPECIAL MEETING Πρόσκληση και Πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου