Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Επείγουσα Ανακοίνωση-Έκκληση.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών συναδέλφων, δημοσιεύουμε την παρακάτω Ανακοίνωση-Έκκληση για βοήθεια, που αφορά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του συμπολίτη μας Νίκου Μωράτη, σε τροχαίο ατύχημα: 

Μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα του ΑΔΕΡΦΟΥ μας Νικόλα και την περιπέτεια που αντιμετωπίζει, μετά την συγκινητική υποστήριξη από όλους στην ανάγκη του για αίμα, για τις επεμβάσεις, ήρθε η στιγμή να σταθούμε δίπλα του και με έναν άλλον και δυστυχώς για την κοινωνία μας, απαραίτητο τρόπο. 
Αφέρφια, είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τον Νικόλα και τους δικούς του ανθρώπους ώστε να αντέξουν στα οικονομικά μεγέθη για την προσπάθεια να νικήσει ο Νικόλας σε αυτή τη δύσκολη μάχη. 
Γι' αυτό το σκοπό ανοίχτηκαν λογαριασμοί στα στοιχεία του αδερφού και του πατέρα του Νικόλα ώστε να συνεισφέρουμε ΟΛΟΙ, από όσο μπορεί ο καθένας. 
Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε ΟΛΟΙ, όσο μπορεί και αντέχει ο καθένας.
Διαδώστε αυτή την ανακοίνωση παντού! 
Είναι σημαντικό να μην τον αφήσουμε ούτε λεπτό! 
Να είμαστε δίπλα του με κάθε τρόπο. 
Όπως ήταν και αυτός πάντα για τους άλλους. 

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 390-002101-105426 
ΙΒΑΝ: GR48 0140 3900 3900 0210 1105 426 
ΟΝΟΜΑ: ΜΩΡΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΩΡΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΕΥΔΟΚΙΟΣ.

1 σχόλιο:

  1. Μια κακή ανάμνηση από την πόλη μας. Φταίμε όλοι. Νίκο κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή