Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Δύο (2) εξειδικευμένες θέσεις εργασίας γεωπόνων σε Πρέβεζα και Άρτα.

Η εταιρία "Ολυμπιακή ΑΒΕ χελιού και σολομού" με έδρα την Πρέβεζα, ενδιαφέρεται να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων, απόφοιτο ΑΕΙ ή ΤΕΙ για τη στελέχωση του νεοσύστατου τμήματος ποιοτικού ελέγχου. 
Εξάλλου, φυτώριο δενδροκομικών στην περιοχή της Άρτας, ζητά να προσλάβει Γεωπόνο για απασχόληση στο εργαστήριο μικροπολλαπλασιασμού (in vitro propagation) δενδροκομικών φυτών. 
Και για τις δύο θέσεις μπορείτε να δείτε πλήρη περιγραφή της θέσης, των απαραίτητων προσόντων και των στοιχείων επικοινωνίας, στη σελίδα μας "Θέσεις εργασίας-Μεταπτυχιακά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου