Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Προκήρυξη του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης για πρόσληψη εκπαιδευτών: Μέχρι 18 Ιανουαρίου οι (ηλεκτρονικές) αιτήσεις.

Το Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) έδωσε στη δημοσιότητα Προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτών  για την στελέχωση των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούνται είναι και οι ειδικότητες των πτυχιούχων Γεωπονίας, Αγροτικής Οικονομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Οι υποψήφιοι θα καταταχθούν σε πίνακες, ανάλογα με την μοριοδότησή τους, κατά Περιφερειακή Ενότητα και ειδικότητα. Η πρόσληψη των εκπαιδευτών θα γίνεται με συμβάσεις μίσθωσης έργου και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά και με αποκλειστική προθεσμία την 18η Ιανουαρίου 2013 και ώρα 15:00.
 Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα υποβάλλονται ταχυδρομικά μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου