Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

3η Ανακοίνωση για το 16ο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο: Πρόγραμμα και χρήσιμες πληροφορίες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Το 16ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, που διοργανώνεται από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρία, πρόκειται να διεξαχθεί από 16-18 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου επιστήμονες από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους και τα τελευταία νέα που αφορούν τον εντοπισμό, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των φυτικών ασθενειών στην Ελλάδα και παγκόσμια. Οι συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο της Φυτοπαθολογίας προσελκύουν το ενδιαφέρον όλων όσων κινούνται στο χώρο, είτε προέρχονται από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα. Με δεδομένες τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες, η διάχυση της επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας που θα προκύψει από το Συνέδριο είναι ευπρόσδεκτη για αξιοποίηση από τον παραγωγικό και τον επιστημονικό κόσμο της χώρας.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε την 3η Ανακοίνωση του Συνεδρίου, το πλήρες πρόγραμμα καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους συνέδρους.

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.