Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Διευκρινίσεις προγράμματος Νέων Γεωργών του Μέτρου 112 του ΠΑΑ

Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με το πρόγραμμα Νέων Γεωργών του Μέτρου 112 του ΠΑΑ, δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια την οποία υπογράφει ο νέος Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος. Στην διευκρινιστική εγκύκλιο δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα των ίδιων των αγροτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων στις διευκρινήσεις του ΥπΑΑΤ τονίζεται ότι «Δεν γίνεται αποδεκτή τροποποίηση επιχειρηματικού σχεδίου με την οποία δεν διασφαλίζεται η προοδευτική προσέγγιση και τελική επίτευξη των δεσμευτικών στόχων (π.χ. τροποποίηση επιχειρηματικού σχεδίου που προβλέπει διατήρηση του εισοδήματος της υφιστάμενης κατάστασης για τα επόμενα της υποβολής της αίτησης ενίσχυσης τέσσερα (4) έτη) χωρίς επαρκή αιτιολόγηση».  

Πηγή: www.agrotypos.gr

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο με τις 27 διευκρινήσεις που παρέχονται από το ΥπΑΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου