Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός βίντεο για νέους με θέμα το περιβάλλον.


Η Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας μας έστειλε το παρακάτω κείμενο που αφορά τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό βίντεο για νέους "Generation '92".
Να θυμίσουμε ότι η Πρέβεζα είχε πριν από 2 χρόνια μία σημαντική διάκριση σε αντίστοιχο πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΕΡΤ, με τον 14χρονο μαθητή Λουκά Λελόβα να κερδίζει το 1ο Βραβείο:

(Δείτε ολόκληρο το σχετικό βίντεο εδώ)

Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας
Ταχ. Διεύθυνση: Σαφάκα 9, Πρέβεζα, Τ.Κ.48100
Δικτυακός τόπος:

Πρέβεζα 9-2-2012
Αρ. Πρωτ.: 4

Generation '92-Ευρωπαϊκός διαγωνισμός βίντεο για νέους

Ποιο είναι το όραμά σας για την αειφόρο διαβίωση (sustainable living) σε 20 χρόνια;

Ο διαγωνισμός «Generation '92» προσφέρειτην ευκαιρία σε νέους Ευρωπαίους που γεννήθηκαν το 1991, 1992 ή το 1993 να φτιάξουν ένα βίντεο που δείχνει το όραμά τους για ένα βιώσιμο μέλλον.Οι νικητές θα προσκληθούν να λάβουν μέρος σε μια εκδήλωση για την αειφόρο ανάπτυξηστην Κοπεγχάγη στις 5 Ιουνίου. Οι καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν επίσης ένασύνολο από € 6.000 σε χρηματικά έπαθλα. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μεταξύ 1 Μαρτίου και 2 Απριλίου.
Περισσότερα για το διαγωνισμό στο: http://www.eea.europa.eu/about-us/what/public-events/competitions/generation-92

Η Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας μπορεί να προσφέρει κατευθύνσεις, ενημέρωση, φωτογραφικό ή ενημερωτικό υλικό που αφορά τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής, σε νέους που ενδιαφέρονται για το διαγωνισμό.


ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ε.Π.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας
Ταχ. Διεύθυνση: Σαφάκα 9, Πρέβεζα, Τ.Κ.48100
Δικτυακός τόπος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.