Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη σήμερα 7/2/2012 στο ΥΠΑΑΤ από γεωτεχνικούς που αντιδρούν στις απολύσεις.

Δεκάδες γεωτεχνικοί εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έκαναν μπλόκο το πρωί στην είσοδο του Υπουργείου, με αίτημα «να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην κατεδάφιση μισθών και συντάξεων και φυσικά στις απολύσεις προσωπικού. Όπως τονίζει ο πρόεδρος των Γεωτεχνικών του Δημοσίου κ. Νίκος Κακκαβάς , μετά τις εξαγγελίες για απολύσεις στο δημόσιο, προβλέπονται απολύσεις 700 γεωτεχνικών .

Επίσης δηλώνει : 1 απόλυση = 1 κηδειόχαρτο, καθώς επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των Υπουργών Κ. Σκανδαλίδη και Δ. Ρέππα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου