Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Νέα παράταση στη διαβούλευση του ...πολύπαθου Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γής.

Η δημόσια διαβούλευση για το ...πολύπαθο πλέον Σχέδιο Π.Δ. του Υ.Π.Ε.Κ.Α. "Κατηγορίες και Περιεχόμενο χρήσεων γής" πήρε νέα παράταση μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου. Έχουμε αναφερθεί επανηλειμμένα με αναρτήσεις μας στο θέμα, παρουσιάζοντας τη θέση της Περιβαλλοντικής Εταιρείας Πρέβεζας εδώ καθώς και τις θέσεις του Συλλόγου μας εδώ και εδώ
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαβούλευση μπορούν να μπουν στο σχετικό δικτυακό τόπο του Υ.Π.Ε.Κ.Α. πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου