Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Σε δημόσια διαβούλευση βάζει το ΥΠΑΑΤ τα Σχέδια Βελτίωσης.

Σε δημόσια διαβούλευση έως και την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, τέθηκε το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης των Σχεδίων Βελτίωσης. Το προσχέδιο που έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση περιέχει αναλυτικά τα παραρτήματα που αφορούν τις επιμέρους δαπάνες και το αντίστοιχο εύλογο κόστος. Θυμίζουμε ότι το ΥπΑΑΤ είχε προγραμματίσει η προκήρυξη να γινόταν στα τέλη του Ιουλίου. Τώρα αναμένεται να γίνει από το Νοέμβριο.

Ανακοίνωση ΥπΑΑΤ
Αναρτήθηκε προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα www.agrotikianaptixi.gr σχέδιο απόφασης σχετικά με τις Λεπτομέρειες εφαρμογής των Δράσεων 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (15 Σεπτεμβρίου 2017) το προς διαβούλευση κείμενο θα αναρτηθεί και στο πεδίο των διαβουλεύσεων του www.minagric.gr, όπου θα μπορούν να υποβληθούν παρατηρήσεις κατά άρθρο έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε το σχέδιο της υπουργικής απόφασης


Πηγή: www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.