Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδήλωση του ΓΕΩΤΕΕ για την κτηνοτροφία αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα με καλεσμένο τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Προοπτικές για την κτηνοτροφία στις ορεινές περιοχές" διοργανώνει το Παράρτημα Ηπείρου του ΓΕΩΤΕΕ.
Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου, Ναπ. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος (εντός Στοάς Σάρκα), στα Ιωάννινα.
Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.

Θεματικοί εισηγητές:
Τσιακίρης Ρήγας: Τι είναι τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης
Κορωναίος Θεόδωρος: Προβλήματα και προοπτικές των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων στην Ήπειρο
Δεκόλης Γιάννης: Τα θέματα των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στην Ήπειρο
Βάκκα Ελένη: Προβλήματα που αναδείχθηκαν με την ανάρτηση των δασικών χαρτών στον πρωτογενή τομέα
Σακκάς Βαγγέλης: Η πληρωμή των δικαιωμάτων βοσκής στην Περιφέρεια Ηπείρου ως καλή πρακτική

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου