Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Προς νέα παράταση οδεύει η αδειοδότηση σταυλικών εγκαταστάσεων που λήγει κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου.Προς νέα παράταση οδεύουν οι αδειοδοτήσεις υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων;

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού στην κρατική ραδιοφωνία, οι οποίες αναπαράχθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης του αγροτικού χώρου. Βέβαια, νομοθέτηση μέσω δηλώσεων δε γίνεται και έτσι επίσημα η σχετική προθεσμία λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν υπάρχει, όχι εγκύκλιος του Υπ.Α.Α.Τ. προς τις αρμόδιες υπηρεσίες με σχετικές οδηγίες, αλλά ούτε καν δελτίο τύπου.

Να θυμίσουμε την προηγούμενη εξαγγελθείσα παράταση η οποία είχε ανακοινωθεί με επίσημο δελτίο τύπου του Υπ.Α.Α.Τ. και τελικά εκδόθηκε μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στις υπηρεσίες που είχαν την ατυχία να έχουν εκκρεμείς καταγγελίες κατά το νομικό αυτό “κενό”.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου.
    Χρειάζεται συντομία- και μακροπρόθεσμα δάνεια;
    Σας απαγορεύεται τραπεζών;
    Όχι περισσότερο στεναχωρήθηκα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: sospepfinance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή