Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

"Νέες σοβαρές απειλές από εχθρούς και ασθένειες για τις καλλιέργειες της χώρας μας": Ημερίδα από το ΤΕΙ Ηπείρου, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.


Ημερίδα με θέμα "Νέες σοβαρές απειλές από εχθρούς και ασθένειες για τις καλλιέργειες της χώρας μας" διοργανώνει το ΤΕΙ Ηπείρου. 
Η ημερίδα θα γίνει αύριο 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό" στην Άρτα
Τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν αφορούν νέους εχθρούς και ασθένειες που απειλούν τις καλλιέργειες της χώρας μας καθώς και τρόπους αντιμετώπισής τους, με έμφαση στη βιολογική καταπολέμηση, και θα παρουσιαστούν από ειδικούς επιστήμονες του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου και από την καθηγήτρια Φυτοπροστασίας-Εντομολογίας του ΤΕΙ Ηπείρου, Δρ. Δήμητρα Ζωάκη. 
Να σημειώσουμε ότι μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι και η νέα πολύ σοβαρή απειλή για την ελαιοκαλλιέργεια της χώρας από το βακτήριο Xylella fastidiosa για το οποίο έχουμε γράψει επανειλημμένα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου