Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Εκλογικά τμήματα και υποψήφιοι στο παράρτημα ΓΕΩΤΕΕ Ηπείρου-Νήσων.

Το Παράρτημα Ηπείρου-Νήσων του ΓΕΩΤΕΕ προχώρησε στον καθορισμό των εκλογικών τμημάτων στην περιοχή αρμοδιότητάς του (Ήπειρος, Κέρκυρα, Λευκάδα) για τις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου 2014. Τον κατάλογο με τα εκλογικά τμήματα μπορείτε να δείτε εδώ. 
Επίσης όους τους συνδυασμούς και τα ονόματα των υποψηφίων στο Παράρτημα μπορείτε να δείτε εδώ.
Σε ό,τι αφορά την Πρέβεζα οι εκλογές θα διεξαχθούν στο κτίριο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Λεωφόρος Ειρήνης 65, 3ος όροφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου