Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

"Σύγχρονα Θέματα Φυτοπροστασίας": Επιστημονική ημερίδα στην Πέλλα, το Σάββατο 30 Αυγούστου στα πλαίσια της PELLA AGRO 2014

Το ΓΕΩΤΕΕ-Περιφερειακό Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του διήμερου συνεδρίου «Γνώση και Καινοτομία στην υπηρεσία της Αγροτικής Ανάπτυξης» της Περιφερειακής Αγροτικής Έκθεσης "PELLA AGRO 2014" διοργανώνει Επιστημονική εκδήλωση-Ημερίδα με θέμα: "Σύγχρονα Θέματα Φυτοπροστασίας".
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 12:00 στο Οικολογικό Αγρόκτημα Κρύας Βρύσης Πέλλας.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου