Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Σεμινάρια κατάρτισης νέων στον πρωτογενή τομέα.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», το οποίο υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ξεκινά συνεργασία στη Θεσσαλονίκη, με:
 1) το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας και
 2) το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων υλοποιώντας (το χρονικό διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013 και Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2014 ) σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα, για νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών.

 1. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας:
  • Αιγοπροβατοτροφία
  • Αρωματικά - Φαρμακευτικά Φυτά
  • Βοοτροφία 
  • Χοιροτροφία

2. Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας - Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων:
  • Δημητριακά: καλλιέργεια και μεταποίηση σε προϊόντα προστιθέμενης αξίας
  • Ελαιοκομία: καλλιέργεια ελιάς και μεταποίηση

 Προσοχή: Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ή μόνο για το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα.
 Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από την Παρασκευή 22.11.2013 έως και τη Δευτέρα 09.12.2013 και ώρα 12:00 π.μ., ηλεκτρονικά στο e-mail: a.katsarou@neagenia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.