Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική εκδήλωση-συναυλία της ΕΛΜΕ Πρέβεζας σήμερα 20 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Αγορά.


Τα τελευταία γεγονότα βίας, με αποκορύφωμα τον τραγικό και άδικο χαμό του Παύλου Φύσσα στον Πειραιά, προκαλούν έντονο προβληματισμό και ανησυχία σε όλους μας. 
Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας καλεί τα μέλη του στην Αντιφασιστική Συναυλία που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Πρέβεζας, σήμερα 20/9/2013 και ώρα 20:30 στην κεντρική αγορά:

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9 8:30 μ.μ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Πρέβεζας η οποία αποφάσισε συνέχιση της απεργίας μετατρέπει την προαποφασισμένη συναυλία σε αντιφασιστική εκδήλωση και καλεί όλα τα συνδικάτα να ενημερώσουν στους χώρους δουλειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου