Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Ενημερωτική συνάντηση από την Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας αύριο 19 Απριλίου στο Λούρο.

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας διοργανώνει αύριο 19 Απριλίου 2012, ενημερωτική συνάντηση στον Λούρο, για την ενημέρωση των αγροτών πάνω σε τρέχοντα θέματα.
Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης που λάβαμε έχει ως εξής:


Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας

Η ΕΝΑ Πρέβεζας διοργανώνει την Πέμπτη 19/4/2012 στις 20.00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δ.Ε Λούρου ενημέρωση των Αγροτών, από τον τεχνικό σύμβουλό της Θοδωρή Κορωναίο, γεωπόνο ΑΠΘ , για τα παρακάτω θέματα:

1. Αιτήσεις πληρωμής για την 2η και 3η δόση του προγράμματος Νέων Αγροτών 2009 ( μέτρο 1.1.2 του Π.Α.Α )

2. Νέος Νόμος για τις σταβλικές εγκαταστάσεις και τις άδειες Ίδρυσης και λειτουργίας των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

3. Άδειες χρήσης νερού για τις παλαιές γεωτρήσεις ( Υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού)

4. Μείωση Κόστους Οικοδομικής άδειας και ασφαλιστικών εισφορών για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις κλπ. με τον Νόμο 2520/97 .
Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει γενικότερη συζήτηση για τρέχοντα θέματα.

Επικοινωνία 6974111252
Facebook : ena nomou prevezas
Email : enaprevezas@yahoo.gr
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ blogspot


1 σχόλιο:

  1. Η ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ (Ε.Ν.Α.) ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή