Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Νέα παράταση μέχρι 30 Απριλίου για τη Βιολογική Κτηνοτροφία.

Νέα παράταση για ένα ακόμα μήνα έδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Δράση 1.2 του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις», η οποία αφορά τη βιολογική κτηνοτροφία αντίστοιχα. Μετά και τη νέα αυτή παράταση, ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των επενδυτικών φακέλων των υποψηφίων 
κτηνοτρόφων που επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση ορίζεται η 30η Απριλίου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια και υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2012 εγκρίνεται πίστωση ύψους έως 130 εκατ. ευρώ για την πληρωμή όλων των γεωργοπεριβαλλοντικών μέτρων του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται προγράμματα όπως η ενίσχυση της βιολογικής γεωργίας, της βιολογικής κτηνοτροφίας και της αντιμετώπισης της νιτρορύπανσης. Για την Βιολογική Κτηνοτροφία το σύνολο των πιστώσεων φθάνει 20.000.000 ευρώ.

Πηγή: www.agrotypos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου