Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Εκδόθηκε η Προκήρυξη για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στην Πρέβεζα. Από 26 Μαρτίου έως 4 Απριλίου οι αιτήσεις.

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ η προκήρυξη 457 θέσεων που αφορούν το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε δημόσιους φορείς του Νομού Πρέβεζας. Οι θέσεις που προκηρύσσονται αφορούν πεντάμηνη απασχόληση και περιλαμβάνουν διάφορες ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ). Μεταξύ αυτών υπάρχουν και τέσσερις (4) θέσεις Γεωπόνων.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου 2012.
Στην προκήρυξη αναφέρονται και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων τα οποία συνοπτικά είναι τα εξής:
1. Η χρονική διάρκεια ανεργίας και η ηλικία.
2. Η οικογενειακή κατάσταση.
3. Το οικογενειακό εισόδημα.
4. Η κατάσταση υγείας και
5. Η εντοπιότητα.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ολόκληρη την Προκήρυξη πατώντας εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε έντυπο της αίτησης πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου