Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Αναβολή των εκδηλώσεων της Δ.Α.Ο.Κ. σε Καναλάκι-Φιλιππιάδα, κανονικά η εκδήλωση στην Πρέβεζα.

Αναβάλλονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας στο Καναλάκι και τη Φιλιππιάδα  για το πρόγραμμα των "Νέων Γεωργών" ενώ κανονικά θα γίνει η εκδήλωση στην Πρέβεζα την Παρασκευή 25 Αυγούστου.
Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δ.Α.Ο.Κ. έχει ως εξής:

Πρέβεζα 21-8-2017
                                       Δελτίο Τύπου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη 2η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης –φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» στο Δήμο Πάργας (Τετάρτη 23-8-2017) και στο Δήμο Ζηρού (Πέμπτη 24-8-2017) αναβάλλονται προκειμένου να παραβρεθεί σε αυτές και ο κ. Περιφερειάρχης Ηπείρου. Η εκδήλωση στην Πρέβεζα (Παρασκευή 25-8-2017 και ώρα 10:00 στη Θεοφάνειο) θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Ε.Π.
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης

Ι. Αυγέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου