Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας. 
Η εκδήλωση έγινε χθες Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο χώρο του "Δημοτικού Καφενείου" στην Πρέβεζα, όπου τα μέλη του Συλλόγου και οι οικογένειές τους διασκέδασαν με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
  •  Όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 
  •  Το συνάδελφο Σπύρο Τουμανίδη και τους φίλους μουσικούς που για μια ακόμα χρονιά κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση. 
  •  Το κατάστημα γεωργικών εφοδίων του συναδέλφου Κώστα Κωσταγιαννάκη στη Φιλιππιάδα και το κατάστημα γεωργικών εφοδίων "ΣΤΥΛΟΥ" στην Πρέβεζα, τα οποία πρόσφεραν τα δώρα που συνόδευαν το "φλουρί" της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Ευχόμαστε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή και ευτυχισμένο το 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου