Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις την Τετάρτη 10 Ιουνίου στα Ιωάννινα: 1.Αστικό και Περιαστικό πράσινο 2.Φυτοϋγειονομικός έλεγχος-Εμπορία και χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Δύο ημερίδες με γεωργικό αλλά και ευρύτερο ενδιαφέρον διοργανώνονται την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 στα Ιωάννινα: 

 1. Το ΤΕΙ Ηπείρου-Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, διοργανώνει στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5Α) εκδήλωση παρουσίασης του έργου: "URBAN: Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Βέλτιστης Διαχείρισης, Προστασίας και Αξιοποίησης του Αστικού καιΠεριαστικού Πράσινου". 
 Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://urbantreemanagement.teiep.gr/.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

2. Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αγροεφοδίων Νομού Ιωαννίνων, το Π.Κ.Π.Φ.& Π.Ε., η Δ.Α.Ο.Κ Περιφ. Ενότητας Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, διοργανώνουν ημερίδα με θέματα: 
* ''Φυτουγειονομικός έλεγχος σε διακινούμενα φυτά εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης'' και 
* '' Απαιτήσεις νέου Νομικού Πλαισίου για την Διακίνηση - Εμπορία - Χρήση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων'' 
Η εκδήλωση γίνεται στον ίδιο χώρο (Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5Α) στις 7:00 μ.μ. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου