Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Αιτήσεις των μελισσοκόμων για τις δράσεις 'Αντικατάσταση κυψελών' και 'Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας'. Προθεσμία μέχρι 20 Νοεμβρίου.


 Καλούνται οι μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις δράσεις "Αντικατάσταση κυψελών" και "Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας" για το έτος 2012, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011.

Η σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας έχει ως εξής: 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων των μελισσοκόμων για τις δράσεις “Αντικατάσταση κυψελών” και “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το έτος 2012.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 20/11/2011 στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου – Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο (Δασκαλοπούλου 45, ΤΚ 30100, τηλ. 26410-32604).
Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής μας των οποίων η θεώρηση του βιβλιαρίου λήγει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να φροντίσουν εγκαίρως για την ανανέωσή της.
Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες διατίθενται και από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου