Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Εκδηλώσεις του ΓΕΩΤΕΕ στα πλαίσια της 28ης AGROTICA



Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας εξέδωσε χθες (28 Ιανουαρίου) το παρακάτω δελτίο τύπου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εκδηλώσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στο πλαίσιο της 28ης AGROTICA 2020

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) θα δώσει το παρόν στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων - AGROTICA 2020, που θα πραγματοποιηθεί 30 Ιανουαρίου 2020 – 2 Φεβρουαρίου 2020 στη Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, στο Περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, μαζί με τους υπόλοιπους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου (Περίπτερο 2 όροφος, stand 27).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.:

  • Διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Καινοτομία και ψηφιακή γεωργία στην αγροτική παραγωγή» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός», 11:00 - 15:00. Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ. Την ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ.

  • Συνδιοργανώνει με τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ ημερίδα με θέμα «AGRO 2: Νέα Εποχή» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός», 11:00 - 15:00. Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ. Την ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ.



Από το

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.