Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Στα γραφεία της ΔΑΟΚ Πρέβεζας θα γίνουν οι εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ στην Πρέβεζα, την Κυριακή 22 Απριλίου.



Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 διεξάγονται σε όλη τη χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.). 
Στις εκλογές της 22ας Απριλίου τα μέλη του ΓΕΩΤΕΕ θα ψηφίσουν για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Διοικούσας Επιτροπής στα κατά τόπους Παραρτήματα καθώς και νέων αντιπροσώπων Κλάδων, για την περίοδο 2018-2021.
Στις εκλογές ψηφίζουν οι γεωπόνοι, δασολόγοι, κτηνίατροι, γεωλόγοι και ιχθυολόγοι πτυχιούχοι ΑΕΙ όλης της χώρας που είναι μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε..
Το Περιφερειακό Παράρτημα Ηπείρου-Νήσων, περιλαμβάνει τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λευκάδας και Πρέβεζας και έχει 1.600  περίπου Γεωτεχνικούς μέλη.
Παρακάτω δίνουμε όλο το σχετικό υλικό (Δελτία Τύπου-Ανακοινώσεις) που αφορά τις εκλογές.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους καθώς και όλους τους γεωτεχνικούς-μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ότι στην Πρέβεζα οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας, Λ. Ειρήνης 65, 3ος όροφος, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΕΩΤΕΕ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΔΑΟΚ Πρέβεζας: Αλλάζουν οι προθεσμίες για τους "Νέους Γεωργούς"



Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αλλάζουν οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα "Νέοι Γεωργοί" του ΠΑΑ 2014-2020:

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι κοινοποιήθηκε η αρ. 3052/13-4-2018 Απόφαση τροποποίησης της 2ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Η προαναφερόμενη απόφαση αφορά τροποποίηση χρονοδιαγράμματος υποβολής αιτήσεων νέων γεωργών στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου και Αττικής.

Το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων στήριξης της 2ης πρόσκλησης τροποποιείται ως εξής:

-Ως περίοδος για την απόκτηση ονόματος και κωδικού χρήστη για καταχώρηση αίτησης στήριξης ορίζεται η περίοδος από 15-3-2018 έως και 16-4-2018.

-Ως περίοδος σύνταξης και οριστικοποίησης των αιτήσεων στήριξης από την οποία τεκμαίρεται το εμπρόθεσμο της υποβολής αιτήσεων στήριξης ορίζεται η περίοδος από 15-3-2018 έως και 3-5-2018.

   -Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 20-4-2018.

-Η υποβολή των φυσικών φακέλων υποψηφιότητας πραγματοποιείται έως τις 17/5/2018 στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να αντλούν από τις ιστοσελίδες του ΥΠΑΑΤ www.agrotikianaptixi.gr και www.minagric.gr καθώς και από την υπηρεσία μας.

 Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος


Ι. Αυγέρης
Διαβάστε περισσότερα...